In Viktorja dobi...

21.04.2015

Viktor popularnosti za glasbenega izvajalca v roke Tanji Žagar!

In Viktorja popularnosti za glasbenega izvajalca 2014 prejme…Tanja Žagar!!!

Ob prejemu vrhunskega medijskega priznanja, že drugega Viktorja, se Tanja Žagar in njena založba Gong Records iskreno zahvaljujeta vsem sodelujočim na njeni glasbeni poti ter seveda njeni zvesti publiki.

Nagrade smo tako Tanja Žagar kot tudi založba Gong Records zelo veseli, saj pomeni izjemno priznanje Tanjinemu delu v lanskem letu in je prišlo v času, ko Tanja obeležuje 10.obletnico samostojne glasbene poti oz. 19 let glasbene kariere.

Kot nominiranka je bila v družbi trenutno najbolj dejavnih glasbenikov v Sloveniji v tem trenutku, ki kljub neprijazni situaciji in slabim ekonomskim razmeram niso obupali in zapadli v apatijo, kakršna vlada na trenutni glasbeni sceni v Sloveniji. Vendar se je v lanskem letu še bolj angažirala in pognala svojo ustvarjalnost in pripravila material za novi album, ga izdala, ga promovirala, pripravila zelo uspešno promocijsko turnejo z 20 samostojnimi koncerti, posnela 3 videospote, organizirala 3 ekskluzivne dogodke –Žagarije, se udeležila več kot 30 dobrodelnih prireditev. Vse to so ves čas spremljali njeni zvesti poslušalci, glasbeni uredniki in medijske hiše in jo na koncu tudi zasluženo nagradili.

Tanja pravi, da ji Viktor daje zopet nov zagon, zato tudi v letošnjem letu pripravlja že novi material za novi album, ki bo izšel v novembru in ga bo obeležila z velikim koncertom v Ljubljani, ob 10.obletnici samostojne glasbene poti.

Hvala, ker ste z nami tudi vi!

Copyright © 2016. Tanja Žagar. Vse pravice pridržane
Tehnična izvedba: